Janio Bikel Figueiredo Silva

Biografie

Janio Bikel Figueiredo Silva is een 28-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Janio speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Janio Bikel Figueiredo Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Janio Bikel Figueiredo Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Janio Bikel Figueiredo Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Janio Bikel Figueiredo Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Janio Bikel Figueiredo Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Janio Bikel Figueiredo Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Janio Bikel Figueiredo Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Janio Bikel Figueiredo Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Janio

Achternaam

Bikel Figueiredo Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-06-28

Geboorteland

Guinee-Bissau

Geboorteplaats

Bissau

Afkomst

Portugal

Lengte

175 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Janio Bikel Figueiredo Silva mee voetbalt bij Gazişehir Gaziantep, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook