Janderson de Carvalho Costa

Biografie

Janderson de Carvalho Costa is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Janderson speelde was Gremio - Vitoria op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Janderson de Carvalho Costa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Janderson de Carvalho Costa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Janderson de Carvalho Costa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Janderson de Carvalho Costa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Janderson de Carvalho Costa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Janderson de Carvalho Costa

Bekijk de matchen en statistieken van Janderson de Carvalho Costa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Janderson de Carvalho Costa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Janderson

Achternaam

de Carvalho Costa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-05-06

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Janderson de Carvalho Costa mee voetbalt bij Botafogo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook