James Santos das Neves

Biografie

James Santos das Neves is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die James speelde was Pyunik Yerevan - Bodo/Glimt op 2023-08-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij James Santos das Neves in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat James Santos das Neves in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij James Santos das Neves in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat James Santos das Neves een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat James Santos das Neves een assist heeft gegeven in de match.

Stats James Santos das Neves

Bekijk de matchen en statistieken van James Santos das Neves. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor James Santos das Neves hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

James

Achternaam

Santos das Neves

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-02-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Foz do Iguaçu

Afkomst

Brazilië

Lengte

173 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar James Santos das Neves mee voetbalt bij Pyunik Yerevan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook