Jair Andrés Castillo León

Biografie

Jair Andrés Castillo León is een 26-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jair Andrés speelde was Alianza Petrolera - Deportivo Cali op 2024-01-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jair Andrés Castillo León in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jair Andrés Castillo León in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jair Andrés Castillo León in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jair Andrés Castillo León een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jair Andrés Castillo León een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jair Andrés Castillo León

Bekijk de matchen en statistieken van Jair Andrés Castillo León. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jair Andrés Castillo León hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jair Andrés

Achternaam

Castillo León

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-04-21

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santa Helena del Opón

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jair Andrés Castillo León mee voetbalt bij Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook