Jailton Lourenço da Silva

Biografie

Jailton Lourenço da Silva is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jailton speelde was Gazişehir Gaziantep - Genclerbirligi op 2019-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jailton Lourenço da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jailton Lourenço da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jailton Lourenço da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jailton Lourenço da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jailton Lourenço da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jailton Lourenço da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Jailton Lourenço da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jailton Lourenço da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jailton

Achternaam

Lourenço da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-10-11

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Esperança

Afkomst

Brazilië

Lengte

166 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jailton Lourenço da Silva mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook