Jádson Alves dos Santos

Biografie

Jádson Alves dos Santos is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jádson speelde was Internacional - Juventude op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jádson Alves dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jádson Alves dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jádson Alves dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jádson Alves dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jádson Alves dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jádson Alves dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Jádson Alves dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jádson Alves dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jádson

Achternaam

Alves dos Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-08-30

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Bernardo

Afkomst

Brazilië

Lengte

171 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jádson Alves dos Santos mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook