Iván Romero de Ávila Araque

Biografie

Iván Romero de Ávila Araque is een 22-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Iván speelde was Eibar - Levante op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iván Romero de Ávila Araque in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iván Romero de Ávila Araque in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iván Romero de Ávila Araque in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iván Romero de Ávila Araque een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iván Romero de Ávila Araque een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iván Romero de Ávila Araque

Bekijk de matchen en statistieken van Iván Romero de Ávila Araque. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iván Romero de Ávila Araque hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iván

Achternaam

Romero de Ávila Araque

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-04-10

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

La Solana

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iván Romero de Ávila Araque mee voetbalt bij Levante, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook