Iván Rodríguez del Pozo

Biografie

Iván Rodríguez del Pozo is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Iván speelde was Amorebieta - Ponferradina op 2022-05-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iván Rodríguez del Pozo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iván Rodríguez del Pozo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iván Rodríguez del Pozo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iván Rodríguez del Pozo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iván Rodríguez del Pozo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iván Rodríguez del Pozo

Bekijk de matchen en statistieken van Iván Rodríguez del Pozo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iván Rodríguez del Pozo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iván

Achternaam

Rodríguez del Pozo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-04-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Alameda

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iván Rodríguez del Pozo mee voetbalt bij Ponferradina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook