Iván Rodrigo Ramírez Segovia

Biografie

Iván Rodrigo Ramírez Segovia is een 28-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Iván Rodrigo speelde was Peru - Paraguay op 2022-11-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iván Rodrigo Ramírez Segovia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iván Rodrigo Ramírez Segovia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iván Rodrigo Ramírez Segovia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iván Rodrigo Ramírez Segovia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iván Rodrigo Ramírez Segovia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iván Rodrigo Ramírez Segovia

Bekijk de matchen en statistieken van Iván Rodrigo Ramírez Segovia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iván Rodrigo Ramírez Segovia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iván Rodrigo

Achternaam

Ramírez Segovia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-12-08

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Asunción

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iván Rodrigo Ramírez Segovia mee voetbalt bij Central Cordoba de Santiago, Paraguay, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook