Iván René Franco Díaz

Biografie

Iván René Franco Díaz is een 24-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Iván René speelde was River Plate - Libertad Asuncion op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iván René Franco Díaz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iván René Franco Díaz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iván René Franco Díaz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iván René Franco Díaz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iván René Franco Díaz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iván René Franco Díaz

Bekijk de matchen en statistieken van Iván René Franco Díaz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iván René Franco Díaz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iván René

Achternaam

Franco Díaz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-04-16

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Ybycuí

Afkomst

Paraguay

Lengte

173 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iván René Franco Díaz mee voetbalt bij Paraguay, Houston Dynamo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook