Iván David Rivas Mendoza

Biografie

Iván David Rivas Mendoza is een 34-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Iván David speelde was Atletico Nacional - Patriotas op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iván David Rivas Mendoza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iván David Rivas Mendoza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iván David Rivas Mendoza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iván David Rivas Mendoza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iván David Rivas Mendoza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iván David Rivas Mendoza

Bekijk de matchen en statistieken van Iván David Rivas Mendoza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iván David Rivas Mendoza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iván David

Achternaam

Rivas Mendoza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-03-10

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bogotá

Nationaliteit

Colombia

Lengte

177 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iván David Rivas Mendoza mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook