Iury Lirio Freitas de Castilho

Biografie

Iury Lirio Freitas de Castilho is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Iury Lirio speelde was Vitoria - Botafogo op 2024-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iury Lirio Freitas de Castilho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iury Lirio Freitas de Castilho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iury Lirio Freitas de Castilho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iury Lirio Freitas de Castilho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iury Lirio Freitas de Castilho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iury Lirio Freitas de Castilho

Bekijk de matchen en statistieken van Iury Lirio Freitas de Castilho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iury Lirio Freitas de Castilho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iury Lirio

Achternaam

Freitas de Castilho

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-06

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iury Lirio Freitas de Castilho mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook