Ismael Said Athuman González

Biografie

Ismael Said Athuman González is een 27-jarige voetballer uit Kenia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ismael Said speelde was Rayo Vallecano - Las Palmas op 2020-12-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ismael Said Athuman González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ismael Said Athuman González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ismael Said Athuman González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ismael Said Athuman González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ismael Said Athuman González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ismael Said Athuman González

Bekijk de matchen en statistieken van Ismael Said Athuman González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ismael Said Athuman González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ismael Said

Achternaam

Athuman González

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-02-01

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Maspalomas

Nationaliteit

Kenia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ismael Said Athuman González mee voetbalt bij Kenya, Las Palmas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook