Ismael Diarra Diawara

Biografie

Ismael Diarra Diawara is een 29-jarige voetballer uit Zweden die meestal als doelman speelt. De laatste match die Ismael speelde was Mali - Central African Republic op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ismael Diarra Diawara in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ismael Diarra Diawara in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ismael Diarra Diawara in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ismael Diarra Diawara een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ismael Diarra Diawara een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ismael Diarra Diawara

Bekijk de matchen en statistieken van Ismael Diarra Diawara. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ismael Diarra Diawara hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ismael

Achternaam

Diarra Diawara

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-11-11

Geboorteland

Zweden

Afkomst

Zweden

Lengte

194 cm

Gewicht

93 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ismael Diarra Diawara mee voetbalt bij Malmo FF, Mali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook