Isidro Miguel Pitta Saldívar

Biografie

Isidro Miguel Pitta Saldívar is een 23-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Isidro Miguel speelde was Fluminense - Juventude op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Isidro Miguel Pitta Saldívar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Isidro Miguel Pitta Saldívar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Isidro Miguel Pitta Saldívar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Isidro Miguel Pitta Saldívar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Isidro Miguel Pitta Saldívar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Isidro Miguel Pitta Saldívar

Bekijk de matchen en statistieken van Isidro Miguel Pitta Saldívar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Isidro Miguel Pitta Saldívar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Isidro Miguel

Achternaam

Pitta Saldívar

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-08-14

Geboorteland

Paraguay

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Isidro Miguel Pitta Saldívar mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook