Isaac Christie-Davies

Biografie

Isaac Christie-Davies is een 26-jarige voetballer uit Wales die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Isaac speelde was KAS Eupen - KRC Genk op 2023-12-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Isaac Christie-Davies in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Isaac Christie-Davies in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Isaac Christie-Davies in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Isaac Christie-Davies een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Isaac Christie-Davies een assist heeft gegeven in de match.

Stats Isaac Christie-Davies

Bekijk de matchen en statistieken van Isaac Christie-Davies. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Isaac Christie-Davies hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Isaac

Achternaam

Christie-Davies

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-10-18

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Brighton

Afkomst

Wales

Lengte

188 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Isaac Christie-Davies mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook