Ionuț Cristian Săpunaru

Biografie

Ionuț Cristian Săpunaru is een 38-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ionuț Cristian speelde was Rapid - CS Universitatea Craiova op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ionuț Cristian Săpunaru in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ionuț Cristian Săpunaru in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ionuț Cristian Săpunaru in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ionuț Cristian Săpunaru een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ionuț Cristian Săpunaru een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ionuț Cristian Săpunaru

Bekijk de matchen en statistieken van Ionuț Cristian Săpunaru. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ionuț Cristian Săpunaru hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ionuț Cristian

Achternaam

Săpunaru

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1984-04-05

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

București

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

187 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ionuț Cristian Săpunaru mee voetbalt bij Romania, Rapid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook