Iñigo Vicente Elorduy

Biografie

Iñigo Vicente Elorduy is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Iñigo speelde was Mirandes - Racing Santander op 2023-12-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iñigo Vicente Elorduy in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iñigo Vicente Elorduy in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iñigo Vicente Elorduy in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iñigo Vicente Elorduy een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iñigo Vicente Elorduy een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iñigo Vicente Elorduy

Bekijk de matchen en statistieken van Iñigo Vicente Elorduy. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iñigo Vicente Elorduy hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iñigo

Achternaam

Vicente Elorduy

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-01-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Derio

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iñigo Vicente Elorduy mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook