Íñigo Sainz Maza Serna

Biografie

Íñigo Sainz Maza Serna is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Íñigo speelde was Villarreal II - Racing Santander op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Íñigo Sainz Maza Serna in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Íñigo Sainz Maza Serna in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Íñigo Sainz Maza Serna in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Íñigo Sainz Maza Serna een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Íñigo Sainz Maza Serna een assist heeft gegeven in de match.

Stats Íñigo Sainz Maza Serna

Bekijk de matchen en statistieken van Íñigo Sainz Maza Serna. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Íñigo Sainz Maza Serna hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Íñigo

Achternaam

Sainz Maza Serna

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-06-16

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ampuero

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Íñigo Sainz Maza Serna mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook