Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria

Biografie

Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Iñigo speelde was Athletic Club - Atletico Madrid op 2024-02-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria

Bekijk de matchen en statistieken van Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iñigo

Achternaam

Ruiz de Galarreta Etxeberria

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-08-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Donostia

Afkomst

Spanje

Lengte

175 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iñigo Ruiz de Galarreta Etxeberria mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook