Íñigo Eguaras Álvarez

Biografie

Íñigo Eguaras Álvarez is een 32-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Íñigo speelde was Almeria - Cadiz op 2023-03-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Íñigo Eguaras Álvarez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Íñigo Eguaras Álvarez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Íñigo Eguaras Álvarez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Íñigo Eguaras Álvarez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Íñigo Eguaras Álvarez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Íñigo Eguaras Álvarez

Bekijk de matchen en statistieken van Íñigo Eguaras Álvarez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Íñigo Eguaras Álvarez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Íñigo

Achternaam

Eguaras Álvarez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-03-07

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ansoáin

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Íñigo Eguaras Álvarez mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook