Imanol García de Albéniz Crecente

Biografie

Imanol García de Albéniz Crecente is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Imanol speelde was Cayón - Athletic Club op 2023-12-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Imanol García de Albéniz Crecente in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Imanol García de Albéniz Crecente in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Imanol García de Albéniz Crecente in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Imanol García de Albéniz Crecente een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Imanol García de Albéniz Crecente een assist heeft gegeven in de match.

Stats Imanol García de Albéniz Crecente

Bekijk de matchen en statistieken van Imanol García de Albéniz Crecente. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Imanol García de Albéniz Crecente hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Imanol

Achternaam

García de Albéniz Crecente

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-06-08

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Gallarta

Afkomst

Spanje

Lengte

177 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Imanol García de Albéniz Crecente mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook