Igor Daniel da Silva

Biografie

Igor Daniel da Silva is een 20-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Igor Daniel speelde was Royal Antwerp II - Cercle Brugge II op 2023-06-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Igor Daniel da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Igor Daniel da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Igor Daniel da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Igor Daniel da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Igor Daniel da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Igor Daniel da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Igor Daniel da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Igor Daniel da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Igor Daniel

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2004-03-22

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Igor Daniel da Silva mee voetbalt bij Royal Antwerp II, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook