Ignacio Nicolás Velázquez Quintana

Biografie

Ignacio Nicolás Velázquez Quintana is een 21-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ignacio Nicolás speelde was Fenix - Cerro op 2023-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ignacio Nicolás Velázquez Quintana in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ignacio Nicolás Velázquez Quintana in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ignacio Nicolás Velázquez Quintana in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ignacio Nicolás Velázquez Quintana een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ignacio Nicolás Velázquez Quintana een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ignacio Nicolás Velázquez Quintana

Bekijk de matchen en statistieken van Ignacio Nicolás Velázquez Quintana. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ignacio Nicolás Velázquez Quintana hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ignacio Nicolás

Achternaam

Velázquez Quintana

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-10-31

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

171 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ignacio Nicolás Velázquez Quintana mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook