Ignacio María González Gatti

Biografie

Ignacio María González Gatti is een 40-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ignacio María speelde was Wanderers - Progreso op 2021-03-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ignacio María González Gatti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ignacio María González Gatti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ignacio María González Gatti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ignacio María González Gatti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ignacio María González Gatti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ignacio María González Gatti

Bekijk de matchen en statistieken van Ignacio María González Gatti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ignacio María González Gatti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ignacio María

Achternaam

González Gatti

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1982-05-14

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ignacio María González Gatti mee voetbalt bij Danubio, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook