Ignacio Insa Bohigues

Biografie

Ignacio Insa Bohigues is een 36-jarige voetballer uit Maleisië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ignacio speelde was Johor Darul Takzim FC - Ulsan Hyundai FC op 2022-04-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ignacio Insa Bohigues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ignacio Insa Bohigues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ignacio Insa Bohigues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ignacio Insa Bohigues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ignacio Insa Bohigues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ignacio Insa Bohigues

Bekijk de matchen en statistieken van Ignacio Insa Bohigues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ignacio Insa Bohigues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ignacio

Achternaam

Insa Bohigues

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-06-09

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Cocentaina

Nationaliteit

Maleisië

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ignacio Insa Bohigues mee voetbalt bij Johor Darul Takzim FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook