Ignace Van Der Brempt

Biografie

Ignace Van Der Brempt is een 21-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ignace Van Der speelde was Red Bull Salzburg - SCR Altach op 2023-03-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ignace Van Der Brempt in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ignace Van Der Brempt in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ignace Van Der Brempt in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ignace Van Der Brempt een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ignace Van Der Brempt een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ignace Van Der Brempt

Bekijk de matchen en statistieken van Ignace Van Der Brempt. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ignace Van Der Brempt hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ignace Van Der

Achternaam

Brempt

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-04-01

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ignace Van Der Brempt mee voetbalt bij Red Bull Salzburg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook