Iddrisu Baba Mohammed

Biografie

Iddrisu Baba Mohammed is een 28-jarige voetballer uit Ghana die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Iddrisu Baba speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Iddrisu Baba Mohammed in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Iddrisu Baba Mohammed in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Iddrisu Baba Mohammed in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Iddrisu Baba Mohammed een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Iddrisu Baba Mohammed een assist heeft gegeven in de match.

Stats Iddrisu Baba Mohammed

Bekijk de matchen en statistieken van Iddrisu Baba Mohammed. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Iddrisu Baba Mohammed hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Iddrisu Baba

Achternaam

Mohammed

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-01-22

Geboorteland

Ghana

Geboorteplaats

Accra

Afkomst

Ghana

Lengte

185 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Iddrisu Baba Mohammed mee voetbalt bij Ghana, Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook