Ianis Hagi

Biografie

Ianis Hagi is een 25-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ianis speelde was Las Palmas - Alaves op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ianis Hagi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ianis Hagi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ianis Hagi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ianis Hagi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ianis Hagi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ianis Hagi

Bekijk de matchen en statistieken van Ianis Hagi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ianis Hagi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Ianis Hagi

Het laatste nieuws gerelateerd aan Ianis Hagi. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Ianis

Achternaam

Hagi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-10-22

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

İstanbul

Afkomst

Roemenië

Lengte

182 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ianis Hagi mee voetbalt bij Alaves, Romania, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook