Hüseyincan Kırıkcı

Biografie

Hüseyincan Kırıkcı is een 20-jarige voetballer uit Turkije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Hüseyincan speelde was Etimesgut Belediyespor - İnegölspor op 2024-05-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hüseyincan Kırıkcı in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hüseyincan Kırıkcı in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hüseyincan Kırıkcı in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hüseyincan Kırıkcı een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hüseyincan Kırıkcı een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hüseyincan Kırıkcı

Bekijk de matchen en statistieken van Hüseyincan Kırıkcı. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hüseyincan Kırıkcı hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hüseyincan

Achternaam

Kırıkcı

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2004-03-09

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Bartın

Afkomst

Turkije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hüseyincan Kırıkcı mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook