Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa

Biografie

Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa is een 30-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Hugo Filipe speelde was Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - FC Voluntari op 2021-10-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa

Bekijk de matchen en statistieken van Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hugo Filipe

Achternaam

Gonçalves Martins de Sousa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-04

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Santa Marinha, Vila Nova de Gaia

Nationaliteit

Portugal

Lengte

184 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa mee voetbalt bij Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook