Hober Gabriel Leyes Viera

Biografie

Hober Gabriel Leyes Viera is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Hober Gabriel speelde was Club Nacional - Danubio op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hober Gabriel Leyes Viera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hober Gabriel Leyes Viera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hober Gabriel Leyes Viera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hober Gabriel Leyes Viera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hober Gabriel Leyes Viera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hober Gabriel Leyes Viera

Bekijk de matchen en statistieken van Hober Gabriel Leyes Viera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hober Gabriel Leyes Viera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hober Gabriel

Achternaam

Leyes Viera

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-05-29

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Paysandú

Afkomst

Uruguay

Lengte

186 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hober Gabriel Leyes Viera mee voetbalt bij Academia Cantolao, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook