Hernán Camilo Luna Gómez

Biografie

Hernán Camilo Luna Gómez is een 23-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Hernán Camilo speelde was Inter Turku - Ilves Tampere op 2021-08-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hernán Camilo Luna Gómez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hernán Camilo Luna Gómez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hernán Camilo Luna Gómez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hernán Camilo Luna Gómez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hernán Camilo Luna Gómez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hernán Camilo Luna Gómez

Bekijk de matchen en statistieken van Hernán Camilo Luna Gómez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hernán Camilo Luna Gómez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hernán Camilo

Achternaam

Luna Gómez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-11-11

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

El Copey

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hernán Camilo Luna Gómez mee voetbalt bij Ilves Tampere, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook