Hernán Alejandro Martinuccio

Biografie

Hernán Alejandro Martinuccio is een 36-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Hernán Alejandro speelde was Boston River - Danubio op 2021-03-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hernán Alejandro Martinuccio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hernán Alejandro Martinuccio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hernán Alejandro Martinuccio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hernán Alejandro Martinuccio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hernán Alejandro Martinuccio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hernán Alejandro Martinuccio

Bekijk de matchen en statistieken van Hernán Alejandro Martinuccio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hernán Alejandro Martinuccio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hernán Alejandro

Achternaam

Martinuccio

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-12-16

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Afkomst

Argentinië

Lengte

172 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hernán Alejandro Martinuccio mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook