Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu

Biografie

Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu is een 32-jarige voetballer uit Angola die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Hermenegildo speelde was Yeni Çorumspor - BB Bodrumspor op 2024-05-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu

Bekijk de matchen en statistieken van Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hermenegildo

Achternaam

da Costa Paulo Bartolomeu

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-11-23

Geboorteland

Angola

Geboorteplaats

Luanda

Afkomst

Angola

Lengte

168 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu mee voetbalt bij Angola, Yeni Çorumspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook