Henry Andrés Rojas Delgado

Biografie

Henry Andrés Rojas Delgado is een 35-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Henry Andrés speelde was Cortulua - Union Magdalena op 2022-09-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Henry Andrés Rojas Delgado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Henry Andrés Rojas Delgado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Henry Andrés Rojas Delgado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Henry Andrés Rojas Delgado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Henry Andrés Rojas Delgado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Henry Andrés Rojas Delgado

Bekijk de matchen en statistieken van Henry Andrés Rojas Delgado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Henry Andrés Rojas Delgado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Henry Andrés

Achternaam

Rojas Delgado

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-07-27

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Ibagué

Nationaliteit

Colombia

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Henry Andrés Rojas Delgado mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook