Henrique Roberto Rafael

Biografie

Henrique Roberto Rafael is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Henrique Roberto speelde was Famalicao - Maritimo op 2021-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Henrique Roberto Rafael in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Henrique Roberto Rafael in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Henrique Roberto Rafael in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Henrique Roberto Rafael een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Henrique Roberto Rafael een assist heeft gegeven in de match.

Stats Henrique Roberto Rafael

Bekijk de matchen en statistieken van Henrique Roberto Rafael. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Henrique Roberto Rafael hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Henrique Roberto

Achternaam

Rafael

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-08-23

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Henrique Roberto Rafael mee voetbalt bij Maritimo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook