Henrique Almeida Caixeta Nascentes

Biografie

Henrique Almeida Caixeta Nascentes is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Henrique speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Henrique Almeida Caixeta Nascentes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Henrique Almeida Caixeta Nascentes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Henrique Almeida Caixeta Nascentes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Henrique Almeida Caixeta Nascentes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Henrique Almeida Caixeta Nascentes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Henrique Almeida Caixeta Nascentes

Bekijk de matchen en statistieken van Henrique Almeida Caixeta Nascentes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Henrique Almeida Caixeta Nascentes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Henrique

Achternaam

Almeida Caixeta Nascentes

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-05-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Brasília

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

177 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Henrique Almeida Caixeta Nascentes mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook