Henrik Rørvik Bjørdal

Biografie

Henrik Rørvik Bjørdal is een 26-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Henrik Rørvik speelde was Valerenga - Molde op 2022-11-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Henrik Rørvik Bjørdal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Henrik Rørvik Bjørdal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Henrik Rørvik Bjørdal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Henrik Rørvik Bjørdal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Henrik Rørvik Bjørdal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Henrik Rørvik Bjørdal

Bekijk de matchen en statistieken van Henrik Rørvik Bjørdal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Henrik Rørvik Bjørdal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Henrik Rørvik

Achternaam

Bjørdal

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-02-04

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Ålesund

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

188 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Henrik Rørvik Bjørdal mee voetbalt bij Valerenga, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook