Helton Brant Aleixo Leite

Biografie

Helton Brant Aleixo Leite is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Helton Brant speelde was Antalyaspor - İstanbulspor op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Helton Brant Aleixo Leite in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Helton Brant Aleixo Leite in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Helton Brant Aleixo Leite in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Helton Brant Aleixo Leite een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Helton Brant Aleixo Leite een assist heeft gegeven in de match.

Stats Helton Brant Aleixo Leite

Bekijk de matchen en statistieken van Helton Brant Aleixo Leite. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Helton Brant Aleixo Leite hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Helton Brant

Achternaam

Aleixo Leite

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-11-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belo Horizonte

Afkomst

Brazilië

Lengte

196 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Helton Brant Aleixo Leite mee voetbalt bij Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook