Helibelton Palacios Zapata

Biografie

Helibelton Palacios Zapata is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Helibelton speelde was Botafogo - Cruzeiro op 2023-12-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Helibelton Palacios Zapata in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Helibelton Palacios Zapata in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Helibelton Palacios Zapata in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Helibelton Palacios Zapata een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Helibelton Palacios Zapata een assist heeft gegeven in de match.

Stats Helibelton Palacios Zapata

Bekijk de matchen en statistieken van Helibelton Palacios Zapata. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Helibelton Palacios Zapata hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Helibelton

Achternaam

Palacios Zapata

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-06-09

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santander de Quilichao

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Helibelton Palacios Zapata mee voetbalt bij Colombia, Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook