Héctor Miguel Herrera López

Biografie

Héctor Miguel Herrera López is een 34-jarige voetballer uit Mexico die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Héctor Miguel speelde was DC United - Houston Dynamo op 2024-06-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Héctor Miguel Herrera López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Héctor Miguel Herrera López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Héctor Miguel Herrera López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Héctor Miguel Herrera López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Héctor Miguel Herrera López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Héctor Miguel Herrera López

Bekijk de matchen en statistieken van Héctor Miguel Herrera López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Héctor Miguel Herrera López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Héctor Miguel

Achternaam

Herrera López

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-04-19

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

Tijuana

Afkomst

Mexico

Lengte

185 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Héctor Miguel Herrera López mee voetbalt bij Mexico, Houston Dynamo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook