Harold Oshkaly Cummings Segura

Biografie

Harold Oshkaly Cummings Segura is een 30-jarige voetballer uit Panama die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Harold Oshkaly speelde was Deportivo Pasto - Cortulua op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Harold Oshkaly Cummings Segura in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Harold Oshkaly Cummings Segura in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Harold Oshkaly Cummings Segura in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Harold Oshkaly Cummings Segura een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Harold Oshkaly Cummings Segura een assist heeft gegeven in de match.

Stats Harold Oshkaly Cummings Segura

Bekijk de matchen en statistieken van Harold Oshkaly Cummings Segura. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Harold Oshkaly Cummings Segura hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Harold Oshkaly

Achternaam

Cummings Segura

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-03-01

Geboorteland

Panama

Geboorteplaats

Ciudad de Panamá

Nationaliteit

Panama

Lengte

183 cm

Gewicht

94 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Harold Oshkaly Cummings Segura mee voetbalt bij Panama, Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook