Hancel Javier Batalla Carreño

Biografie

Hancel Javier Batalla Carreño is een 25-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Hancel Javier speelde was Cumbayá - Aucas op 2023-09-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hancel Javier Batalla Carreño in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hancel Javier Batalla Carreño in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hancel Javier Batalla Carreño in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hancel Javier Batalla Carreño een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hancel Javier Batalla Carreño een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hancel Javier Batalla Carreño

Bekijk de matchen en statistieken van Hancel Javier Batalla Carreño. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hancel Javier Batalla Carreño hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hancel Javier

Achternaam

Batalla Carreño

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-11-09

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Manta

Afkomst

Ecuador

Lengte

178 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hancel Javier Batalla Carreño mee voetbalt bij Cumbayá, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook