Halil İbrahim Dervişoğlu

Biografie

Halil İbrahim Dervişoğlu is een 22-jarige voetballer uit Turkije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Halil İbrahim speelde was Turkije - Luxemburg op 2022-09-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Halil İbrahim Dervişoğlu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Halil İbrahim Dervişoğlu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Halil İbrahim Dervişoğlu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Halil İbrahim Dervişoğlu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Halil İbrahim Dervişoğlu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Halil İbrahim Dervişoğlu

Bekijk de matchen en statistieken van Halil İbrahim Dervişoğlu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Halil İbrahim Dervişoğlu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Halil İbrahim

Achternaam

Dervişoğlu

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-12-08

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Rotterdam

Nationaliteit

Turkije

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Halil İbrahim Dervişoğlu mee voetbalt bij Burnley, Turkey, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook