Hákon Rafn Valdimarsson

Biografie

Hákon Rafn Valdimarsson is een 20-jarige voetballer uit IJsland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Hákon Rafn speelde was IJsland - Zuid-Korea op 2022-01-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hákon Rafn Valdimarsson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hákon Rafn Valdimarsson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hákon Rafn Valdimarsson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hákon Rafn Valdimarsson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hákon Rafn Valdimarsson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hákon Rafn Valdimarsson

Bekijk de matchen en statistieken van Hákon Rafn Valdimarsson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hákon Rafn Valdimarsson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hákon Rafn

Achternaam

Valdimarsson

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2001-10-13

Geboorteland

IJsland

Nationaliteit

IJsland

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hákon Rafn Valdimarsson mee voetbalt bij IF elfsborg, Iceland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook