Guzmán Rodríguez Ferrari

Biografie

Guzmán Rodríguez Ferrari is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Guzmán speelde was Wanderers - Penarol op 2024-06-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guzmán Rodríguez Ferrari in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guzmán Rodríguez Ferrari in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guzmán Rodríguez Ferrari in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guzmán Rodríguez Ferrari een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guzmán Rodríguez Ferrari een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guzmán Rodríguez Ferrari

Bekijk de matchen en statistieken van Guzmán Rodríguez Ferrari. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guzmán Rodríguez Ferrari hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guzmán

Achternaam

Rodríguez Ferrari

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-02-08

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guzmán Rodríguez Ferrari mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook