Gustavo Martins de Souza Santos

Biografie

Gustavo Martins de Souza Santos is een 21-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gustavo speelde was Operario-PR - Gremio op 2024-04-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gustavo Martins de Souza Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gustavo Martins de Souza Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gustavo Martins de Souza Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gustavo Martins de Souza Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gustavo Martins de Souza Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gustavo Martins de Souza Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Gustavo Martins de Souza Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gustavo Martins de Souza Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gustavo

Achternaam

Martins de Souza Santos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-08-11

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Niterói

Afkomst

Brazilië

Lengte

191 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gustavo Martins de Souza Santos mee voetbalt bij Gremio, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook