Gustavo Javier Alles Vila

Biografie

Gustavo Javier Alles Vila is een 33-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gustavo Javier speelde was Racing Montevideo - Fenix op 2023-10-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gustavo Javier Alles Vila in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gustavo Javier Alles Vila in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gustavo Javier Alles Vila in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gustavo Javier Alles Vila een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gustavo Javier Alles Vila een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gustavo Javier Alles Vila

Bekijk de matchen en statistieken van Gustavo Javier Alles Vila. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gustavo Javier Alles Vila hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gustavo Javier

Achternaam

Alles Vila

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-04-09

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

191 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gustavo Javier Alles Vila mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook