Gustavo Henrique Vernes

Biografie

Gustavo Henrique Vernes is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gustavo Henrique speelde was Flamengo - Corinthians op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gustavo Henrique Vernes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gustavo Henrique Vernes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gustavo Henrique Vernes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gustavo Henrique Vernes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gustavo Henrique Vernes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gustavo Henrique Vernes

Bekijk de matchen en statistieken van Gustavo Henrique Vernes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gustavo Henrique Vernes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gustavo Henrique

Achternaam

Vernes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-03-24

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Lengte

196 cm

Gewicht

89 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gustavo Henrique Vernes mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook